Board index Tech Support Site Support

YouTube videos...

Forum assistance/requests/comments/suggestions.

YouTube videos...

Postby Storm13 on 23/03/08, 19:57:34

Anyone else have a problem viewing videos on here? Like the Toskola one. I can see it on est1967 fine, but here it's just a blank white box. ???
Last edited by Storm13 on 24/03/08, 21:44:39, edited 1 time in total.
Are you propositioning me? I taste like candy and you want the recipe?
User avatar
Storm13
Øne øf Us
Øne øf Us
 
Posts: 677
Joined: 21/05/02, 13:52:58
Location: Middle Amer'ca

Re: YouTube videos...

Postby TC on 23/03/08, 20:03:49

you mean like this?
goaliethread.png


i thought it was just me, as i've been having issues with flash & firefox....

hm. anyone else?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
TC
Muad'Dib
Muad'Dib
 
Posts: 14651
Joined: 02/01/02, 23:08:48
Location: Sweetknuckle Junction

Re: YouTube videos...

Postby darkness on 23/03/08, 20:11:13

Yeah, they show up like that for me as well. The youtube ones mostly work for me though. It's just the other videos.
Just cut them up like regular chickens
User avatar
darkness
Øne øf Us
Øne øf Us
 
Posts: 5105
Joined: 27/02/02, 00:57:45
Location: In Heaven

Re: YouTube videos...

Postby TC on 23/03/08, 20:16:43

ok, von has confirmed he gets it too. he's the "mod tech" for lack of a better term here, so he'll eventually check it out. thanks everyone for pointing it out. it's seemingly random - not ALL youtube vids, not ALL other vids, etc.
User avatar
TC
Muad'Dib
Muad'Dib
 
Posts: 14651
Joined: 02/01/02, 23:08:48
Location: Sweetknuckle Junction

Re: YouTube videos...

Postby Draesk on 23/03/08, 20:33:13

Alright, should be sorted. Let me know if you're still having problems. Also, for YouTube, make sure you use the URL from the embed code to the right of the video and not the URL of the page itself.
User avatar
Draesk
Stilgar
Stilgar
 
Posts: 1891
Joined: 09/07/03, 14:57:38
Location: 11011000

Re: YouTube videos...

Postby TC on 24/03/08, 06:17:25

well, now i get this:
clicktodownload.png

noplugin.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
TC
Muad'Dib
Muad'Dib
 
Posts: 14651
Joined: 02/01/02, 23:08:48
Location: Sweetknuckle Junction

Re: YouTube videos...

Postby TC on 24/03/08, 06:22:03

this page works just fine, btw.
User avatar
TC
Muad'Dib
Muad'Dib
 
Posts: 14651
Joined: 02/01/02, 23:08:48
Location: Sweetknuckle Junction

Re: YouTube videos...

Postby TC on 24/03/08, 07:07:27

if it helps, every vid on this page is working for me, while 3 or 4 on the first page of that thread are not.
User avatar
TC
Muad'Dib
Muad'Dib
 
Posts: 14651
Joined: 02/01/02, 23:08:48
Location: Sweetknuckle Junction

Re: YouTube videos...

Postby Draesk on 24/03/08, 13:36:20

The broken videos in my own and Mike's posts are because the URL is wrong (see my post above re: YouTube videos). The one in Kanuck's post is because it's some moon format.

Basically, the problem was that the tag was forcing the content MIME type, and this broke videos that weren't that particular "type" of flash (don't ask). Now that no MIME type is being forced, when you fuck the URL up or use some moon format, your browser doesn't know what the content actually is. Fortunately, broken YouTube links are easy enough to fix - change watch?v=blah to /v/blah.

Edit: Kanuck's link is in RealPlayer format (retard). For that to work inline, you'd need a specific RealPlayer plugin for your browser, which doesn't exist. You might as well just embed a .exe.
User avatar
Draesk
Stilgar
Stilgar
 
Posts: 1891
Joined: 09/07/03, 14:57:38
Location: 11011000

Re: YouTube videos...

Postby Storm13 on 24/03/08, 21:45:24

Von's my hero.

If you were stateside, I might....well, on second thought, not a chance in hell.
Are you propositioning me? I taste like candy and you want the recipe?
User avatar
Storm13
Øne øf Us
Øne øf Us
 
Posts: 677
Joined: 21/05/02, 13:52:58
Location: Middle Amer'ca

Re: YouTube videos...

Postby darkness on 24/03/08, 21:50:17

Von wrote:The broken videos in my own and Mike's posts are because the URL is wrong (see my post above re: YouTube videos). The one in Kanuck's post is because it's some moon format.

Except that now that you "fixed" it it doesn't work for me anymore, where as it used to be one of the few that did. Oh well, it wasn't that exciting a video. I'd say about 3/4 of the ones do work at least, which is better than before.
User avatar
darkness
Øne øf Us
Øne øf Us
 
Posts: 5105
Joined: 27/02/02, 00:57:45
Location: In Heaven

Re: YouTube videos...

Postby Draesk on 24/03/08, 22:00:56

darkness wrote:Except that now that you "fixed" it it doesn't work for me anymore, where as it used to be one of the few that did. Oh well, it wasn't that exciting a video. I'd say about 3/4 of the ones do work at least, which is better than before.


This post, right? (note to self: need to fix link colours). Can I get a screenshot of what you're seeing? Make sure to clear your cache too.
User avatar
Draesk
Stilgar
Stilgar
 
Posts: 1891
Joined: 09/07/03, 14:57:38
Location: 11011000

Re: YouTube videos...

Postby darkness on 24/03/08, 22:47:18

Yes, my cache is clear. This is what it looks like for me.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Just cut them up like regular chickens
User avatar
darkness
Øne øf Us
Øne øf Us
 
Posts: 5105
Joined: 27/02/02, 00:57:45
Location: In Heaven

Re: YouTube videos...

Postby Draesk on 24/03/08, 23:33:06

Hmm. What happens when you go directly to the video URL ( http://www.youtube.com/v/7uSlqI1AVUk )? You can see the video in my post fine I take it?
User avatar
Draesk
Stilgar
Stilgar
 
Posts: 1891
Joined: 09/07/03, 14:57:38
Location: 11011000

Re: YouTube videos...

Postby darkness on 25/03/08, 08:38:11

Yep, plays fine there.
User avatar
darkness
Øne øf Us
Øne øf Us
 
Posts: 5105
Joined: 27/02/02, 00:57:45
Location: In Heaven

Re: YouTube videos...

Postby TC on 25/03/08, 08:40:23

Von wrote:This post, right? (note to self: need to fix link colours).

yeah, my bad - sorry. will get on that today.
User avatar
TC
Muad'Dib
Muad'Dib
 
Posts: 14651
Joined: 02/01/02, 23:08:48
Location: Sweetknuckle Junction

Re: YouTube videos...

Postby Draesk on 25/03/08, 14:24:00

darkness wrote:Yep, plays fine there.


I really don't know why it wouldn't be working in that case. This is the only video that's broken for you, right?
User avatar
Draesk
Stilgar
Stilgar
 
Posts: 1891
Joined: 09/07/03, 14:57:38
Location: 11011000

Re: YouTube videos...

Postby darkness on 25/03/08, 20:22:20

Well, I haven't checked every single video on the site. But most of them seem to be working, yes.
Just cut them up like regular chickens
User avatar
darkness
Øne øf Us
Øne øf Us
 
Posts: 5105
Joined: 27/02/02, 00:57:45
Location: In Heaven

Re: YouTube videos...

Postby Mr. Brown on 15/05/08, 12:28:16

So what's exactly the proper way to copy and paste YouTube videos here?

Never mind, got it. Change the ? and = to /.
User avatar
Mr. Brown
Infected
Infected
 
Posts: 51
Joined: 01/03/02, 16:25:02

Re: YouTube videos...

Postby TC on 15/05/08, 13:56:40

User avatar
TC
Muad'Dib
Muad'Dib
 
Posts: 14651
Joined: 02/01/02, 23:08:48
Location: Sweetknuckle Junction

Post a reply

 

Board index Tech Support Site Support


Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron